Økonomisk Nystart med Omstartslån

Er du fanget i en økonomisk utfordrende situasjon? Har uforutsette hendelser satt deg i en presset økonomisk posisjon? Låneråd en del av Axo Group har løsningen for deg: Omstartslån – en nøkkel til å gjenoppbygge din økonomi.

  • Kostnadsfritt & uforpliktende
  • 1 søknad – 16 banker
Lånebeløp
Nedbetalingstid
Est. terminbeløp*
211 kr
Ja Nei
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.
Nedbetalingstiden er 1 til 20 år. Maks 5 år dersom du ikke refinansierer. Nominell rente varierer fra minimum 6.9% til maksimum 23.4%. Effektiv rente varierer fra minimum 8.19% til maksimum 26.23%.

*Eks: Nominell rente 11.9%, effektiv rente 12.83 %, lånebeløp kr 430 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 145 354, totalt kr 575 354. Etableringsgebyr varierer fra 0,- til 1990,-. Alle bankene opererer med individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.

Løpetid min. 1 år – maks. 20 år. Effektiv rente 8.19% - 26.23%.

Jeg samtykker til at Axo Finans kan behandle mine/våre personopplysninger som beskrevet her.

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Hva er Omstartslån?

Omstartslån er en skreddersydd løsning designet for å hjelpe deg med å restrukturere og forbedre din økonomiske helse. Enten det er uventede regninger, akkumulerte lån, eller andre økonomiske utfordringer, gir Omstartslån deg muligheten til å samle og refinansiere gjelden din.

Hvorfor velge Omstartslån hos Låneråd?

1. Personlig Tilnærming: Vi forstår at hver økonomisk situasjon er unik.

2. Fleksibilitet: Vårt Omstartslån tilbyr fleksible vilkår og betingelser som tar hensyn til din økonomiske kapasitet og mål.

Nystart: Med Omstartslån fra Låneråd kan du begynne din økonomiske nystart. Senk dine månedlige utgifter, øk din økonomiske frihet, og bygg en sunnere økonomi for fremtiden.

Klar for en økonomisk nystart? Besøk www.lanerad.no/omstartslan for mer informasjon og for å søke om ditt Omstartslån i dag. Låneråd – En del av Axo Group er din pålitelige partner på veien mot en bedre økonomisk fremtid.

Refinansieringsoversikt

Vi tilbyr konkurransedyktige omstartslån som kan gi deg økonomisk frihet og fleksibilitet. Uansett om du har flere smålån, kredittkortgjeld eller andre forpliktelser, har vi løsningen for deg. Men før du setter i gang med å sende inn en søknad om omstartslån, er det viktig at du er:

  • 18 år eller eldre
  • Fast ansatt eller har andre midler for å betjene lånet
  • Uten betalingsanmerkninger

Dette er de viktigste kriteriene hos de fleste banker, og videre trenger du kun å følge vårt enkle søknadsskjema som gir bankene de viktigste detaljene om din økonomiske situasjon. Da sørger du for bedre respons, og en raskere avklaring på om du får innvilget lån eller ikke.

Vi sammenligner disse 16 bankene for deg

Hånd som får utbetalt lån

11 424

Antall søknader behandlet forrige måned