Forbrukslån
uten sikkerhet
opptil 600 000 kr

Låneråd.no – en del av Axo Finans, er en finansagent som sammenligner forbrukslån og tilbud om refinansiering. Søknaden din sendes til 16 banker, og du får det beste tilbudet.

 • Kostnadsfritt & uforpliktende
 • Refinansiere lån og spar penger
 • 1 søknad – 16 banker
Lånebeløp
Nedbetalingstid
Est. terminbeløp*
211 kr
Ja Nei
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.
Nedbetalingstiden er 1 til 20 år. Maks 5 år dersom du ikke refinansierer. Nominell rente varierer fra minimum 6.9% til maksimum 23.4%. Effektiv rente varierer fra minimum 8.19% til maksimum 26.23%.

*Eks: Nominell rente 11.9%, effektiv rente 12.83 %, lånebeløp kr 430 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 145 354, totalt kr 575 354. Etableringsgebyr varierer fra 0,- til 1990,-. Alle bankene opererer med individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.

Løpetid min. 1 år – maks. 20 år. Effektiv rente 8.19% - 26.23%.

Jeg samtykker til at Axo Finans kan behandle mine/våre personopplysninger som beskrevet her.

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Vi jobber for å finne et billig forbrukslån til deg

Søk forbrukslån hos forskjellige banker, slik at du kan finne tilbudet som passer best for din situasjon. Med en brukervennlig søkeprosess, kan du nå ut til flere banker med én og samme søknad.

Vi kan ikke garantere den beste renten på markedet, da alle banker jobber ut i fra forskjellige kriterier for å gi lånetilbud. Men å bruke vår tjeneste øker dine sjanser for å finne det beste tilbudet tilpasset din livssituasjon, arbeidsstatus og betalingsevne.

Sammen med Låneråd.no kan du finne et tilbud du blir fornøyd med, uten å måtte bruke en masse tid på å søke individuelt til flere forskjellige banker. Du binder deg ikke til noen av tilbudene du mottar fra oss, og det er helt gratis å sammenligne forbrukslån når du benytter vårt søknadsskjema.

Kriterier for å få de beste betingelsene på forbrukslån

Vi på Låneråd vil gi deg de beste tipsene om hvordan du skal fylle ut din søknad for å få best mulig respons fra bankene. Men før du setter i gang med å sende inn en søknad om forbrukslån uten sikkerhet, er det viktig at du er:

 • 18 år eller eldre
 • Fast ansatt eller har andre midler for å betjene lånet
 • Uten betalingsanmerkninger

Dette er de viktigste kriteriene hos de fleste banker, og videre trenger du kun å følge vårt enkle søknadsskjema som gir bankene de viktigste detaljene om din økonomiske situasjon. Da sørger du for bedre respons, og en raskere avklaring på om du får innvilget lån eller ikke.

Søk forbrukslån når du trenger det mest

Var du klar over at forbrukslån som regel brukes til fornuftige ting her i Norge? Å søke et forbrukslån når du trenger det mest er ingenting å skjemmes over. Spesielt når det gjelder viktige ting som å reparere lekkasjen på taket, bilen streiker, eller for å finansiere en gründerdrøm du sitter inne med for å etablere din egen bedrift. Dette er faktisk vanlige årsaker til at nordmenn søker forbrukslån – de søker når de trenger det mest.

Vi sammenligner disse 16 bankene for deg

Få hjelp til refinansiering av forbrukslån

Sammen med Låneråd.no kan du redusere dine låneutgifter ved å samle alle dine smålån til et lån. Det er klart at det var enklere å bruke kredittkortet den gangen du måtte betale de ekstra regningene som kom, men nå er det på tide å gjøre noe med de store ekstrautgiftene som kommer med å ha flere lån i forskjellige banker.

Ved å samle forbrukslån på ett sted sparer du penger på:

 • Termingebyrer– Alle lån har termingebyrer å betale, som kan beløpe seg på flere tusen kroner spart i året om du samler dine lån.
 • Bedre rente– Den totale rentekostnaden er som regel høyere når du har forbrukslån i flere banker samtidig.
 • Forsinket betaling- Når man må forholde deg til mange forskjellige banker, er det lett at noen blir glemt. Dette fører til store ekstrakostnader i form av purregebyrer og forsinkelsesrenter.

Har dette hendt deg? Da vet du sikkert selv hvor mye du kan spare på unødvendige purregebyrer og ekstrakostnader forbundet med forsinket betaling.

Du kan søke forbrukslån til hva du vil

Hverken vi eller bankene setter kriterier for hva du søker lån til. Ved å benytte Låneråd.no sitt enkle søknadsskjema, kan du få innvilget et lånebeløp ut i fra hva banken mener du har råd til å betjene hver måned. Vi kan ikke garantere lån på dagen, men vi gir deg i hvert fall en enklere måte å komme i kontakt med flere lånetilbydere på en og samme nettside.

Så hvorfor ikke…

 • Spare masse tid på å skrive søknader?
 • Få bedre oversikt over dine eksisterende lån?
 • Bruke en gratis tjeneste uten forpliktelser?

Det stemmer! Vår tjeneste er helt gratis å bruke, samt at du har ingen forpliktelse til å takke ja til noen av tilbudene du får på din søknad. Dette betyr at vi er en uavhengig låneformidler som ikke kommer til å presse på deg en låneavtale som du ikke ønsker. Låneråd gir deg kun et verktøy til å se hvilke muligheter du har for å låne penger, og resten er opp til deg.

Dette betyr også at vi ikke samler inn sensitive personopplysninger om deg. Om du ikke ønsker noen av tilbudene du får gjennom Låneråd, trenger du ikke sende inn ligning, lønnsslipper eller andre dokumenter. Dette gjør du kun om du velger en av våre anbefalte banker og aksepterer et tilbud. Da går papirene direkte inn til banken, og ikke til oss.

Ofte stilte spørsmål angående forbrukslån

Hva er et forbrukslån?

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet som du kan bruke til hva du vil. Lånet baseres på din betalingsevne, og det stilles ikke pant i dine eiendeler fra banken.

Kan jeg få lån på dagen hos dere?

Det er ikke vi som bestemmer hvor lang søknadsprosessen blir. Men vi er sikre på at du vil spare mye tid på å bruke vår tjeneste fremfor å søke individuelt til flere forskjellige banker.

Hva er beste forbrukslån renter hos dere?

Låneråd er kun en låneformidler for forbrukslån banker, så vi setter ikke rentene selv. Målet vårt er å sørge for at bankene får de opplysningene de trenger for å gi deg det beste tilbudet de kan.

Hvorfor søke om forbrukslån på Låneråd?

Tjenesten vår er helt gratis og uforpliktende. Du kan bruke Låneråd så ofte du vil for å se om du kan få bedre avtaler på dine lån enn det du har i dag.

Hvordan fungerer en lånekalkulator for forbrukslån?

Vår kalkulator er veldig enkel å bruke. Du legger først inn hvor mye du vil låne og nedbetalingsperiode du ønsker. Basert på en gjennomsnittsrente hos våre banker, kan du se ca. hvor mye du må betale hver måned på lånet.

Hånd som får utbetalt lån

11 424

Antall søknader behandlet forrige måned