Refinansiering av billån – Få kontroll over din økonomi

Å ha et billån er en flott måte å realisere drømmen om en ny bil på. Men hva skjer når du føler at lånebetingelsene er for byrdefulle? Det er her refinansiering av billån kommer inn i bildet. På Låneråd hjelper vi deg med å forstå prosessen og fordelene ved å refinansiere billånet ditt.

  • Kostnadsfritt & uforpliktende
  • 1 søknad – 16 banker
Lånebeløp
Nedbetalingstid
Est. terminbeløp*
211 kr
Ja Nei
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.
Nedbetalingstiden er 1 til 20 år. Maks 5 år dersom du ikke refinansierer. Nominell rente varierer fra minimum 6.9% til maksimum 23.4%. Effektiv rente varierer fra minimum 8.19% til maksimum 26.23%.

*Eks: Nominell rente 11.9%, effektiv rente 12.83 %, lånebeløp kr 430 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 145 354, totalt kr 575 354. Etableringsgebyr varierer fra 0,- til 1990,-. Alle bankene opererer med individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.

Løpetid min. 1 år – maks. 20 år. Effektiv rente 8.19% - 26.23%.

Jeg samtykker til at Axo Finans kan behandle mine/våre personopplysninger som beskrevet her.

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Hva er refinansiering av billån?

Refinansiering av billån er en smart økonomisk beslutning som gir deg muligheten til å forhandle om dine eksisterende billånevilkår. Dette kan innebære å senke renten, forlenge lånetiden eller til og med redusere den månedlige avbetalingen. Refinansiering gir deg økonomisk pusterom og muligheten til å få bedre kontroll over økonomien din.

På Låneråd vil vi veilede deg gjennom prosessen og hjelpe deg med å finne den beste refinansieringsløsningen for billånet ditt.

Hvorfor velge refinansiering av billån?

Det er flere gode grunner til å vurdere refinansiering av ditt eksisterende billån:

  • Lavere rentekostnader: Refinansiering kan hjelpe deg med å sikre en lavere rente, noe som kan spare deg betydelige beløp over tid.
  • Reduserte månedlige utgifter: Ved å forlenge lånetiden kan du redusere de månedlige avbetalingene, noe som gir deg økonomisk pusterom i hverdagen.
  • Bedre økonomi: Med ett enkelt lån og en fast månedlig betaling blir det lettere å holde oversikt over økonomien din.


På Låneråd gir vi deg råd om hvordan du kan vurdere om refinansiering av billånet ditt er
riktig for deg. Vi sammenligner tilbud fra ulike långivere og gir deg innsikt i prosessen.

Låneråd – Din partner for refinansiering av billån

På Låneråd er vi her for å hjelpe deg med å ta smarte økonomiske beslutninger. Målet vårt er å sørge for at du får de beste betingelsene for billånet ditt gjennom refinansiering. Sammen finner vi den beste løsningen for dine økonomiske mål.

Lånoversikt

Før du setter i gang med å sende inn en søknad om banklån, er det viktig at du er:

  • 18 år eller eldre
  • Fast ansatt eller har andre midler for å betjene lånet
  • Uten betalingsanmerkninger

Dette er de viktigste kriteriene hos de fleste banker, og videre trenger du kun å følge vårt enkle søknadsskjema som gir bankene de viktigste detaljene om din økonomiske situasjon. Da sørger du for bedre respons, og en raskere avklaring på om du får innvilget lån eller ikke.

Vi sammenligner disse 16 bankene for deg

Hånd som får utbetalt lån

11 424

Antall søknader behandlet forrige måned