Bedre økonomi med refinansiering

Hvis du har betydelig kredittkortgjeld, bør du vurdere å refinansiere gjelden din med et lån. Dette vil ikke bare gi deg en stabil og forutsigbar månedlig betaling, men også gi deg muligheten til å forlenge nedbetalingsperioden og håndtere gjelden din på en mer overkommelig måte.

  • Kostnadsfritt & uforpliktende
  • Refinansiere lån og spar penger
  • 1 søknad – 16 banker
Lånebeløp
Nedbetalingstid
Est. terminbeløp*
211 kr
Ja Nei
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.
Nedbetalingstiden er 1 til 20 år. Maks 5 år dersom du ikke refinansierer. Nominell rente varierer fra minimum 6.9% til maksimum 23.4%. Effektiv rente varierer fra minimum 8.19% til maksimum 26.23%.

*Eks: Nominell rente 11.9%, effektiv rente 12.83 %, lånebeløp kr 430 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 145 354, totalt kr 575 354. Etableringsgebyr varierer fra 0,- til 1990,-. Alle bankene opererer med individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.

Løpetid min. 1 år – maks. 20 år. Effektiv rente 8.19% - 26.23%.

Jeg samtykker til at Axo Finans kan behandle mine/våre personopplysninger som beskrevet her.

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Fordelene med refinansiering

Gi deg selv økonomisk ro ved å refinansiere din kredittkortgjeld. Låneråd tilbyr en konkurransedyktig tilnærming som gir deg en fast, forutsigbar månedlig betaling og en utvidet nedbetalingstid. Ved å samle din kredittkortgjeld til kun ett enkelt lån, kan du nyte godt av lavere renter og reduserte månedlige kostnader. 

På denne siden kan du utforske våre lånemuligheter og se hvordan Låneråd kan hjelpe deg med å realisere dine økonomiske mål.

Vår tjeneste er gratis

Ved å samle kredittkortgjeld trenger du ikke kaste bort tid og penger på høye renter og uforutsigbare betalinger. Med Låneråd kan du sammenligne lånemuligheter fra anerkjente banker og långivere. Vår gratis tjeneste gir deg muligheten til å finne det beste lånet for dine behov, slik at du kan senke din kredittkortgjeld og øke din økonomiske stabilitet.

Hvem kan søke?

Låneråd ønsker så klart å gi deg de beste tipsene om hvordan du skal fylle ut din søknad for å få best mulig respons fra bankene. Før du setter i gang med å sende inn en søknad, er det viktig at du er:

  • 18 år eller eldre
  • Fast ansatt eller har andre midler for å betjene lånet
  • Uten betalingsanmerkninger

Dette er de viktigste kriteriene hos de fleste banker, og videre trenger du kun å følge vårt enkle søknadsskjema som gir bankene de viktigste detaljene om din økonomiske situasjon. Da sørger du for bedre respons, og en raskere avklaring på om du får innvilget lån eller ikke.

En smart økonomisk avgjørelse

Ved å konsolidere din kredittkortgjeld til kun ett større lån, kan du redusere dine månedlige utgifter, senke dine rentekostnader og forlenge din tilbakebetalingsperiode. Dette gir deg ikke bare økonomisk lettelse på kort sikt, men legger også grunnlaget for en mer stabil økonomisk fremtid.

Vi sammenligner disse 16 bankene for deg

Få hjelp til refinansiering av forbrukslån

Sammen med Låneråd.no kan du redusere dine låneutgifter ved å samle alle dine smålån til et lån. Det er klart at det var enklere å bruke kredittkortet den gangen du måtte betale de ekstra regningene som kom, men nå er det på tide å gjøre noe med de store ekstrautgiftene som kommer med å ha flere lån i forskjellige banker.

Ved å samle forbrukslån på ett sted sparer du penger på:

  • Termingebyrer– Alle lån har termingebyrer å betale, som kan beløpe seg på flere tusen kroner spart i året om du samler dine lån.
  • Bedre rente– Den totale rentekostnaden er som regel høyere når du har forbrukslån i flere banker samtidig.
  • Forsinket betaling- Når man må forholde deg til mange forskjellige banker, er det lett at noen blir glemt. Dette fører til store ekstrakostnader i form av purregebyrer og forsinkelsesrenter.

Har dette hendt deg? Da vet du sikkert selv hvor mye du kan spare på unødvendige purregebyrer og ekstrakostnader forbundet med forsinket betaling.

Hånd som får utbetalt lån

11 424

Antall søknader behandlet forrige måned