Få økonomisk fleksibilitet med privatlån

Velkommen til Låneråd – din kilde til økonomisk fleksibilitet og gunstige privatlån. Uansett om du trenger penger til større innkjøp, gjeldskonsolidering eller andre økonomiske behov, kan vi hjelpe deg med å finne det beste privatlånet som passer dine behov.

Søk om privatlån hos Låneråd i dag og oppnå økonomisk frihet og fleksibilitet.

  • Kostnadsfritt & uforpliktende
  • 1 søknad – 16 banker
Lånebeløp
Nedbetalingstid
Est. terminbeløp*
211 kr
Ja Nei
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.
Nedbetalingstiden er 1 til 20 år. Maks 5 år dersom du ikke refinansierer. Nominell rente varierer fra minimum 6.9% til maksimum 23.4%. Effektiv rente varierer fra minimum 8.19% til maksimum 26.23%.

*Eks: Nominell rente 11.9%, effektiv rente 12.83 %, lånebeløp kr 430 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 145 354, totalt kr 575 354. Etableringsgebyr varierer fra 0,- til 1990,-. Alle bankene opererer med individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.

Løpetid min. 1 år – maks. 20 år. Effektiv rente 8.19% - 26.23%.

Jeg samtykker til at Axo Finans kan behandle mine/våre personopplysninger som beskrevet her.

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Alternativer til privatlån

Privatlån gir deg muligheten til å låne en større sum penger uten å stille sikkerhet. Hos Låneråd samarbeider vi med flere anerkjente banker og långivere, noe som gir oss muligheten til å tilby deg konkurransedyktige renter og gunstige betingelser.


Med et privatlån fra Låneråd får du økonomisk fleksibilitet til å realisere dine drømmer og håndtere dine økonomiske forpliktelser. Enten det er en større reise, oppussing av hjemmet eller refinansiering av gjeld, våre eksperter står klare til å hjelpe deg med å finne det beste lånealternativet.


Vi forstår at hver økonomisk situasjon er unik, derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger som passer dine behov og evner til å betale tilbake. Vår enkle søknadsprosess gjør det mulig å få lånetilbuder fra flere banker og långivere, slik at du kan ta informerte valg basert på dine økonomiske målsettinger.

Privatlån uten sikkerhet

Vi på Låneråd vil gi deg de beste tipsene om hvordan du skal fylle ut din søknad for å få best mulig respons fra bankene. Men før du setter i gang med å sende inn en søknad om lån uten sikkerhet, er det viktig at du er:

  • 18 år eller eldre
  • Fast ansatt eller har andre midler for å betjene lånet
  • Uten betalingsanmerkninger

Dette er de viktigste kriteriene hos de fleste banker, og videre trenger du kun å følge vårt enkle søknadsskjema som gir bankene de viktigste detaljene om din økonomiske situasjon. Da sørger du for bedre respons, og en raskere avklaring på om du får innvilget lån eller ikke.

Vi sammenligner disse 16 bankene for deg

Hånd som får utbetalt lån

11 424

Antall søknader behandlet forrige måned