Sett seil: Et hav av muligheter med båtlån!

Du har utforsket marinaen, rådført deg med naboer, venner og båtentusiaster, samt gjennomsøkt og lest på nettet. Endelig har du funnet båten som overgår alle dine forventninger, men står økonomien i veien for at du kan realisere dine drømmer om å seile langs Norges kyst? Låneråd kan tilby personlig tilpassede båtlån som passer din livsstil og økonomi, slik at du kan ta plass ved roret og reise til havs.

  • Kostnadsfritt & uforpliktende
  • Én søknad – 16 banker
Lånebeløp
Nedbetalingstid
Est. terminbeløp*
211 kr
Ja Nei
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.
Nedbetalingstiden er 1 til 20 år. Maks 5 år dersom du ikke refinansierer. Nominell rente varierer fra minimum 6.9% til maksimum 23.4%. Effektiv rente varierer fra minimum 8.19% til maksimum 26.23%.

*Eks: Nominell rente 11.9%, effektiv rente 12.83 %, lånebeløp kr 430 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 145 354, totalt kr 575 354. Etableringsgebyr varierer fra 0,- til 1990,-. Alle bankene opererer med individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.

Løpetid min. 1 år – maks. 20 år. Effektiv rente 8.19% - 26.23%.

Jeg samtykker til at Axo Finans kan behandle mine/våre personopplysninger som beskrevet her.

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Hvorfor velge et båtlån med Låneråd?

Det finnes mange forskjellige båter, og mange forskjellige lånemuligheter å velge iblant. For at du skal kunne bruke mer tid på drømmebåten og mindre tid på å sammenligne banker og lånetilbud, har vi gjort jobben for deg.

  • Fleksible lånebetingelser: Vi tilpasser lånevilkårene til din økonomi for å gjøre nedbetalingsprosessen mer overkommelig.
  • Online søknadsprosess: På denne måten får du muligheten til å få svar på lånesøknaden din uten å først måtte besøke banken.

Bare et par klikk skiller deg fra å realisere drømmen om din nye båt!

Slik fungerer det:

  • Søk om båtlån: Fyll ut vår søknad online
  • Få godkjennelse: Vi leverer søknaden din til flere långivere og gir deg et svar så snart som mulig.
  • Realiser båtdrømmen: Når lånet er godkjent, kan du gå videre med å kjøpe din drømmebåt.

Et lån for båten du ønsker deg

Enten du drømmer om en motorbåt som brummer over bølgene, en elegant seilbåt som danser med vinden, en pålitelig fiskebåt for stille fisketurer, eller en annen type båt som passer din unike stil og interesse – vi har løsningen for deg. Vårt brede utvalg gjør det mulig for deg å velge akkurat den båten som passer best for dine behov og ønsker, slik at du kan ta fatt på ditt maritime eventyr med tillit og glede

Viktige kriterier for å sikre gunstige lånevilkår ved båtlån

For å sikre deg de beste lånebetingelsene, er det viktig å være oppmerksom på de vanlige kriteriene før du starter søknadsprosessen. Disse inkluderer:

  • Alderskrav: De fleste långivere krever at lånesøkere er over 18 år, selv om noen banker kan ha høyere aldersgrenser.
  • Betalingsevne: Det er viktig å ha midler til å betjene lånet, enten gjennom fast inntekt eller egenkapital.
  • Betalingshistorikk: Du har ingen betalingsanmerkninger eller inkassosaker.

Dette er de primære kriteriene som de fleste banker legger vekt på. Ved å følge vårt søknadsskjema, gir du bankene nødvendig informasjon om din økonomiske situasjon, noe som øker sjansen for rask respons og en raskere avklaring angående lånets innvilgelse.

Eventyr på vannet

Med sin utstrakte kystlinje, majestetiske fjorder og en rik arv av maritime tradisjoner, er båtlivet en uatskillelig del av den norske livsstilen, særlig om sommeren. 

Gjennom generasjoner har nordmenn sett på havet som en kilde til eventyr, fritid og selvfølgelig, en kilde til næring gjennom fiske og transport. Den skiftende topografien langs kysten gir et mangfoldig båtmiljø, fra rolige indre fjorder til de utfordrende farvannene i det åpne havet. Dette mangfoldet gjenspeiles i nordmenns båtvaner, som spenner fra små robåter og fiskebåter til luksuriøse seilbåter og moderne motorbåter. 

For mange nordmenn er båtlivet ikke bare en hobby, det er en livsstil som lar dem oppleve den storslåtte naturen og det maritime fellesskapet som Norge er så stolt av.

Med Låneråd kan du i tillegg utforske muligheter for ferielån til å dra på ferie i både fjerne og ukjente trakter!

Kast loss: Din båtdrøm er like rundt hjørnet

Hos Låneråd ønsker vi å være din pålitelige partner når det kommer til å sikre deg et båtlån tilpasset dine behov. Utforsk våre løsninger i dag, og ta det første steget ut mot havet.

Vi sammenligner disse 16 bankene for deg

Hånd som får utbetalt lån

11 424

Antall søknader behandlet forrige måned