Er det på tide med en ferie?

Skal du ut på tur, nyte en ferie langs norskekysten eller drømmer du om sol og varme sørover? Med et ferielån kan du låne opptil 600 000 kroner og betale tilbake over en lengre periode. Vi i Låneråd samarbeider med pålitelige långivere som tilbyr gunstige betingelser, slik at du kan finne det beste lånet for dine behov.

  • Kostnadsfritt & uforpliktende
  • Én søknad – 16 banker
Lånebeløp
Nedbetalingstid
Est. terminbeløp*
211 kr
Ja Nei
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.
Nedbetalingstiden er 1 til 20 år. Maks 5 år dersom du ikke refinansierer. Nominell rente varierer fra minimum 6.9% til maksimum 23.4%. Effektiv rente varierer fra minimum 8.19% til maksimum 26.23%.

*Eks: Nominell rente 11.9%, effektiv rente 12.83 %, lånebeløp kr 430 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 145 354, totalt kr 575 354. Etableringsgebyr varierer fra 0,- til 1990,-. Alle bankene opererer med individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.

Løpetid min. 1 år – maks. 20 år. Effektiv rente 8.19% - 26.23%.

Jeg samtykker til at Axo Finans kan behandle mine/våre personopplysninger som beskrevet her.

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Hvorfor velge et ferielån via Låneråd?

Mange nordmenn liker å unne seg avslappende dager enten på fjellet, i storbyen eller ved stranden. Med en ferie kan det derimot forekomme mange utgifter, så for å gjøre økonomien mer overkommelig velger flere å ta opp et ferielån. For at du skal kunne realisere drømmereisen din, har vi gjort jobben for deg.

  • Fleksible lånebetingelser: Vi tilpasser lånevilkårene til din økonomi for å gjøre nedbetalingsprosessen mer overkommelig.
  • Online søknadsprosess: På denne måten får du muligheten til å få svar på lånesøknaden din uten å først måtte besøke banken.

Bare et par klikk skiller deg fra å realisere dine ferieplaner!

Slik fungerer det:

  • Alderskrav: De fleste långivere krever at lånesøkere er over 18 år, dog noen banker kan ha høyere aldersgrenser.
  • Betalingsevne: Det er viktig å ha midler til å betjene lånet, enten gjennom fast inntekt eller egenkapital.
  • Betalingshistorikk: Du har ingen betalingsanmerkninger eller inkassosaker.

Dette er de primære kriteriene som de fleste banker legger vekt på. Ved å følge vårt søknadsskjema, gir du bankene nødvendig informasjon om din økonomiske situasjon, noe som øker sjansen for en raskere avklaring angående lånets innvilgelse

Ferie i kjente og fjerne trakter

Nordmenns ferievaner har gjennomgått en betydelig endring de siste årene, med en stadig økende trend mot å foretrekke ferier i hjemlandet. Den tradisjonelle «Norgesferien» har fått et nytt liv, med reisende som utforsker alt av hva Norges flotte natur og byliv har å by på. Denne økende populariteten kan tilskrives flere faktorer, inkludert en økt bevissthet om bærekraftighet, et ønske om å støtte lokal turisme og ikke minst oppdagelsen av de utallige skjulte perlene som finnes i landet vårt.

Samtidig som Norgesferie har vokst i popularitet, ser vi også at mange nordmenn fortsatt drømmer om eksotiske eventyr utenfor landets grenser. Ønsket om å utforske fjerne destinasjoner og oppleve nye kulturer har en sterk tiltrekningskraft for mange. Enten det er å utforske historiske byer i Europa, slappe av på paradisiske strender i Karibia eller oppleve spenningen i fjerne land som Japan og New Zealand, så fortsetter nordmenn å søke etter unike og minneverdige opplevelser rundt om i verden.

Et ferielån kan være et verdifullt verktøy for å realisere disse ferieplanene, og dermed sikre at drømmeturene blir til virkelighet.

Vi sammenligner disse 16 bankene for deg

Hånd som får utbetalt lån

11 424

Antall søknader behandlet forrige måned