Nye opplevelser langs veien med lån til motorsykkel!

Du har nå funnet motorsykkelen som overgår alle dine forventninger, men står økonomien i veien for at du kan realisere din drøm om å ta den ut på tur? Låneråd kan potensielt tilby motorsykkelån som passer til din livsstil og økonomi, slik at du kan hoppe på setet og føle friheten på veien.

  • Kostnadsfritt & uforpliktende
  • Én søknad – 16 banker
Lånebeløp
Nedbetalingstid
Est. terminbeløp*
211 kr
Ja Nei
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.
Nedbetalingstiden er 1 til 20 år. Maks 5 år dersom du ikke refinansierer. Nominell rente varierer fra minimum 6.9% til maksimum 23.4%. Effektiv rente varierer fra minimum 8.19% til maksimum 26.23%.

*Eks: Nominell rente 11.9%, effektiv rente 12.83 %, lånebeløp kr 430 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 145 354, totalt kr 575 354. Etableringsgebyr varierer fra 0,- til 1990,-. Alle bankene opererer med individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.

Løpetid min. 1 år – maks. 20 år. Effektiv rente 8.19% - 26.23%.

Jeg samtykker til at Axo Finans kan behandle mine/våre personopplysninger som beskrevet her.

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Hvorfor burde jeg bruke Låneråd?

For at du skal kunne bruke mer tid på valg av motorsykkel og mindre tid på å sammenligne banker og lånetilbud, har vi gjort jobben for deg.

  • Fleksible lånebetingelser: Vi tilpasser lånevilkårene til din økonomi for å gjøre nedbetalingsprosessen mer overkommelig.
  • Online søknadsprosess: På denne måten får du muligheten til å få svar på lånesøknaden din uten å først måtte besøke banken.

Viktige kriterier for å sikre gunstige lånevilkår

For å sikre deg de beste lånebetingelsene, er det viktig å være oppmerksom på de vanlige kriteriene før du starter søknadsprosessen. Disse inkluderer:

  • Alderskrav: De fleste långivere krever at lånesøkere er over 18 år, selv om noen banker kan ha høyere aldersgrenser.
  • Betalingsevne: Det er viktig å ha midler til å betjene lånet, enten gjennom fast inntekt eller egenkapital.
  • Betalingshistorikk: Du har ingen betalingsanmerkninger eller inkassosaker.

Dette er de primære kriteriene som de fleste banker legger vekt på. Ved å følge vårt søknadsskjema, gir du bankene nødvendig informasjon om din økonomiske situasjon, noe som øker sjansen for rask respons og en raskere avklaring angående lånets innvilgelse.

Frihet på to hjul

Motorsykler representerer ikke bare et transportmiddel, men en kultur, en lidenskap og en livsstil. Fra de tidligste dagene på begynnelsen av 1900-tallet, hvor motorsyklene var knapt mer enn sykler med motorer, til dagens høyteknologiske underverk, har de gjennomgått en enorm utvikling. De er konstruert for å tilfredsstille ulike behov og smaker, fra tunge cruisere og sportssykler til offroad motorsykler og touring-modeller.

Sikkerhet er et annet sentralt aspekt ved motorsykkelkjøring. Moderne motorsykler er utstyrt med avanserte sikkerhetsfunksjoner som anti-lock bremser og avanserte elektroniske systemer som hjelper med å tilpasse kjøretøyet til ulike kjøreforhold. Like viktig er bruk av riktig sikkerhetsutstyr, som hjelmer, kjørejakker, hansker og støvler, som alle bidrar til å beskytte eieren. Med økende fokus på sikkerhet og teknologiske fremskritt, fortsetter motorsykler å være et symbol på frihet og eventyr for entusiaster over hele verden.

Viktigst av alt er så klart hva du selv har behov for. Hva ønsker du å bruke motorsykkelen til?

Vi sammenligner disse 16 bankene for deg

Hånd som får utbetalt lån

11 424

Antall søknader behandlet forrige måned