Finn alternativer til kredittkort – Spar penger og oppnå økonomisk frihet

Velkommen til Låneråd – En del av Axo Finans – din kilde alternativer til kredittkort. Ønsker du å ha andre utlånsmuligheter enn kredittkort eller har du blitt fanget i kredittkortgjeldens onde sirkel? Da er du på rett sted.

  • Kostnadsfritt & uforpliktende
  • 1 søknad – 25 banker & långivere
Lånebeløp
Nedbetalingstid
Est. terminbeløp*
211 kr
Ja Nei
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.
Nedbetalingstiden er 1 til 20 år. Maks 5 år dersom du ikke refinansierer. Nominell rente varierer fra minimum 6.9% til maksimum 23.4%. Effektiv rente varierer fra minimum 8.19% til maksimum 26.23%.

*Eks: Nominell rente 11.9%, effektiv rente 12.83 %, lånebeløp kr 430 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 145 354, totalt kr 575 354. Etableringsgebyr varierer fra 0,- til 1990,-. Alle bankene opererer med individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.

Løpetid min. 1 år – maks. 20 år. Effektiv rente 8.19% - 26.23%.

Jeg samtykker til at Axo Finans kan behandle mine/våre personopplysninger som beskrevet her.

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Alternativer til kredittkort

Ved Låneråd hjelper vi deg med å finne alternativer til kredittkort som kan spare deg for penger og gi deg bedre økonomisk kontroll. Vi forstår at kredittkort kan være fristende, men de høye rentene og gebyrene kan føre til økonomiske utfordringer på
lang sikt.

Med vårt effektive søknadssystem kan du sammenligne låne- og finansieringsalternativer fra flere anerkjente banker og långivere – alt med én enkelt søknad. Vår tjeneste gir deg tilgang til et bredt spekter av låneprodukter som kan hjelpe deg med å refinansiere kredittkortgjeld, spare penger og oppnå økonomisk frihet.

Vi samarbeider med velkjente banker og finansinstitusjoner

Vi samarbeider med velkjente banker og finansinstitusjoner som er underlagt relevante myndigheter og tilsyn for å sikre at du får de beste lånevilkårene. Vår plattform er enkel å bruke, trygg og pålitelig. Vi tar personvern og datasikkerhet på alvor, og dine opplysninger behandles konfidensielt.

Så hvorfor vente? Ta det første skrittet mot å frigjøre deg fra kredittkortgjelden og oppnå økonomisk frihet. Fyll ut søknadsskjemaet i dag, og la oss hjelpe deg med å finne alternativer til kredittkort som passer best for deg.

Kreditt uten sikkerhet

Vi på Låneråd vil gi deg de beste tipsene om hvordan du skal fylle ut din søknad for å få best mulig respons fra bankene. Men før du setter i gang med å sende inn en søknad om lån uten sikkerhet, er det viktig at du er:

  • 18 år eller eldre
  • Fast ansatt eller har andre midler for å betjene lånet
  • Uten betalingsanmerkninger

Dette er de viktigste kriteriene hos de fleste banker, og videre trenger du kun å følge vårt enkle søknadsskjema som gir bankene de viktigste detaljene om din økonomiske situasjon. Da sørger du for bedre respons, og en raskere avklaring på om du får innvilget lån eller ikke.

Vi sammenligner disse 16 bankene for deg

Hånd som får utbetalt lån

11 424

Antall søknader behandlet forrige måned