Gjør drømmen om din egen motorsykkel til virkelighet

Har du alltid drømt om å cruise langs veiene på din egen motorsykkel? Låneråd kan hjelpe deg med å gjøre denne drømmen til virkelighet med våre skreddersydde MC-lån. Vi forstår lidenskapen for tohjulinger og tilbyr en god vei til å finansiere ditt MC-eventyr.

  • Kostnadsfritt & uforpliktende
  • 1 søknad – 25 banker & långivere
Lånebeløp
Nedbetalingstid
Est. terminbeløp*
211 kr
Ja Nei
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.
Nedbetalingstiden er 1 til 20 år. Maks 5 år dersom du ikke refinansierer. Nominell rente varierer fra minimum 6.9% til maksimum 23.4%. Effektiv rente varierer fra minimum 8.19% til maksimum 26.23%.

*Eks: Nominell rente 11.9%, effektiv rente 12.83 %, lånebeløp kr 430 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 145 354, totalt kr 575 354. Etableringsgebyr varierer fra 0,- til 1990,-. Alle bankene opererer med individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.

Løpetid min. 1 år – maks. 20 år. Effektiv rente 8.19% - 26.23%.

Jeg samtykker til at Axo Finans kan behandle mine/våre personopplysninger som beskrevet her.

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Hvorfor velge Låneråd for ditt MC-lån?

Det er flere gode grunner til å vurdere refinansiering av ditt eksisterende billån:

  • Tilpassede Lån: Våre MC-lån er tilpasset motorsykkelentusiaster. Vi skreddersyr lånet etter dine behov og økonomiske muligheter.
  • Online Søknadsprosess: Vår online søknadsprosess gir deg raskt svar og tilgang til midlene du trenger for å kjøpe din drømme-MC.
  • Konkurransedyktige Betingelser: Vi tilbyr konkurransedyktige rentesatser og lånevilkår, slik at du kan kjøpe din drømme-MC uten å tømme lommeboken din.
  • Sikkerhet og Personvern: Din personlige og økonomiske informasjon er vår prioritet, og vi bruker avansert sikkerhetsteknologi for å beskytte den.

Låneråd – Din partner for Motorsykkellån

La Låneråd hjelpe deg med å realisere drømmen om din egen motorsykkel. Søk nå om ditt MC-lån og opplev hvor hyggelig det kan være å eie en motorsykkel som gir deg frihet og eventyr.

Besøk Låneråd.no i dag for å starte søknaden om et MC-lån. Vi er her for å hjelpe deg med å sette kursen mot veiene og friheten du drømmer om.

Lånoversikt

Før du setter i gang med å sende inn en søknad om MC-lån, er det viktig at du er:

  • 18 år eller eldre
  • Fast ansatt eller har andre midler for å betjene lånet
  • Uten betalingsanmerkninger

Dette er de viktigste kriteriene hos de fleste banker, og videre trenger du kun å følge vårt enkle søknadsskjema som gir bankene de viktigste detaljene om din økonomiske situasjon. Da sørger du for bedre respons, og en raskere avklaring på om du får innvilget lån eller ikke.

Vi sammenligner disse 16 bankene for deg

Hånd som får utbetalt lån

11 424

Antall søknader behandlet forrige måned