Start ditt boligprosjekt med et oppussingslån

Trenger kjøkkenet en oppgradering, eller ønsker du deg et mer moderne bad? Ny parkett? Da er du en av mange nordmenn som planlegger oppussing av egen bolig i år! Låneråd samarbeider med 16 banker som kan hjelpe deg å realisere dine oppussingsplaner.

  • Gratis og uforpliktende
  • Send kun én søknad til 16 banker
Lånebeløp
Nedbetalingstid
Est. terminbeløp*
211 kr
Ja Nei
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.
Nedbetalingstiden er 1 til 20 år. Maks 5 år dersom du ikke refinansierer. Nominell rente varierer fra minimum 6.9% til maksimum 23.4%. Effektiv rente varierer fra minimum 8.19% til maksimum 26.23%.

*Eks: Nominell rente 11.9%, effektiv rente 12.83 %, lånebeløp kr 430 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 145 354, totalt kr 575 354. Etableringsgebyr varierer fra 0,- til 1990,-. Alle bankene opererer med individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.

Løpetid min. 1 år – maks. 20 år. Effektiv rente 8.19% - 26.23%.

Jeg samtykker til at Axo Finans kan behandle mine/våre personopplysninger som beskrevet her.

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Hvorfor utforske lånemuligheter til oppussing med Låneråd?

For at du skal kunne bruke mer tid på oppussing og mindre tid på å sammenligne banker og lånetilbud, har vi gjort jobben for deg.

  • Fleksible lånebetingelser: Vi tilpasser lånevilkårene til din økonomi for å gjøre nedbetalingsprosessen mer overkommelig.
  • Online søknadsprosess: På denne måten får du muligheten til å få svar på lånesøknaden din uten å først måtte besøke banken.

Bare et par klikk skiller deg fra å realisere boligprosjektet ditt.

Tips for en mer kostnadseffektiv oppussing

God økonomistyring er viktig for å holde seg innenfor budsjettet når du pusser opp. Det er viktig å planlegge godt og sette opp et detaljert budsjett. Skriv først ned alle utgiftene du forventer, og del dem inn i kategorier basert på hva du kan gjøre selv og hva du trenger profesjonell hjelp til. Pass på å ha realistiske forventninger til kostnadene og en klar plan for når ting skal gjøres.

  • Innhent tilbud: Konkurransedyktige anbud fra profesjonelle håndverkere kan potensielt redusere kostnadene i lengden. Tips og råd fra venner og kjente som har pusset opp før kan være til stor hjelp når du skal velge pålitelige fagfolk.
  • Jakt på rabatter: Hold et øye med salg og sammenlign priser på nødvendige materialer som fliser og gulv i ulike forretninger.
  • Bruk ditt nettverk: Ta i bruk dugnadsånden og engasjer venner og familie i prosjektet ditt. Tilby gjerne mat og godt selskap som belønning for arbeidet. På denne måten kan du redusere utgifter og samtidig bygge nære relasjoner og minner.

Med disse metodene kan du holde oppussingen innenfor budsjettet og kanskje til og med spare penger underveis.

Viktige kriterier for å sikre gunstige lånevilkår

For å sikre deg de beste lånebetingelsene, er det viktig å være oppmerksom på de vanlige kriteriene før du starter søknadsprosessen. Disse inkluderer:

  • Alderskrav: De fleste långivere krever at lånesøkere er over 18 år, selv om noen banker kan ha høyere aldersgrenser.
  • Betalingsevne: Det er viktig å ha midler til å betjene lånet, enten gjennom fast inntekt eller egenkapital.
  • Betalingshistorikk: Du har ingen betalingsanmerkninger eller inkassosaker.

Dette er de primære kriteriene som de fleste banker legger vekt på. Ved å følge vårt søknadsskjema, gir du bankene nødvendig informasjon om din økonomiske situasjon, noe som øker sjansen for rask respons og en raskere avklaring angående lånets innvilgelse.

Noe nytt over sommeren?

Mange nordmenn velger å renovere hjemmene sine i løpet av våren og sommeren. De siste årene har vi i Norge brukt opp mot 80 milliarder kroner årlig på oppussing. Med snøsmelting og lengre dager, er det mange som finner ny motivasjon til slike prosjekter. Låneråd står klare til å veilede og finne finansielle løsninger som er ideelle for deg.

Vi sammenligner disse 16 bankene for deg

Hånd som får utbetalt lån

11 424

Antall søknader behandlet forrige måned