Få skreddersydde lånetilbud og kredittkorttilbud
med én søknad

Velkommen til Låneråd – En del av Axo Finans. Din kilde til skreddersydde lånetilbud og kredittkorttilbud. Hvorfor bruke tid og krefter på å søke separat når du kan få flere tilbud med kun én søknad?

  • Kostnadsfritt & uforpliktende
  • 1 søknad – 16 banker
Lånebeløp
Nedbetalingstid
Est. terminbeløp*
211 kr
Ja Nei
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.
Nedbetalingstiden er 1 til 20 år. Maks 5 år dersom du ikke refinansierer. Nominell rente varierer fra minimum 6.9% til maksimum 23.4%. Effektiv rente varierer fra minimum 8.19% til maksimum 26.23%.

*Eks: Nominell rente 11.9%, effektiv rente 12.83 %, lånebeløp kr 430 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 145 354, totalt kr 575 354. Etableringsgebyr varierer fra 0,- til 1990,-. Alle bankene opererer med individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.

Løpetid min. 1 år – maks. 20 år. Effektiv rente 8.19% - 26.23%.

Jeg samtykker til at Axo Finans kan behandle mine/våre personopplysninger som beskrevet her.

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Alternativer til lån og kredittkorttilbud

Vår plattform gir deg muligheten til å sammenligne tilbud fra flere banker og långivere på én gang. Med bare én søknad kan du motta tilpassede tilbud basert på din økonomiske situasjon og behov. Spar tid og energi, og velg det lånet eller kredittkortet som passer best for deg.

Vi samarbeider med anerkjente finansinstitusjoner og kredittgivere, og vi vet at ingen økonomiske situasjoner er like. Derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger for å sikre at du får tilbudene som passer best for dine unike behov. Uansett om du trenger et lån til en spesiell anledning, eller du ønsker å finne et kredittkort med gunstige vilkår, er vi her for å hjelpe deg.

Så hvorfor vente? Spar  krefter ved å søke om lånetilbud og kredittkorttilbud med kun én søknad. Fyll ut søknadsskjemaet i dag og la oss hjelpe deg med å finne de skreddersydde tilbudene som gir deg økonomisk frihet og muligheter.

Kreditt uten sikkerhet

Vi på Låneråd vil gi deg de beste tipsene om hvordan du skal fylle ut din søknad for å få best mulig respons fra bankene. Men før du setter i gang med å sende inn en søknad om lån uten sikkerhet, er det viktig at du er:

  • 18 år eller eldre
  • Fast ansatt eller har andre midler for å betjene lånet
  • Uten betalingsanmerkninger

Dette er de viktigste kriteriene hos de fleste banker, og videre trenger du kun å følge vårt enkle søknadsskjema som gir bankene de viktigste detaljene om din økonomiske situasjon. Da sørger du for bedre respons, og en raskere avklaring på om du får innvilget lån eller ikke.

Vi sammenligner disse 16 bankene for deg

Hånd som får utbetalt lån

11 424

Antall søknader behandlet forrige måned