Caravanlån: lån til bobil eller campingvogn

Med både bobil og campingvogn har du mulighet til å utforske nye steder med komforten av et hjem på hjul. Det er et passende valg for alle som ønsker fleksibilitet både til hverdags og på ferie. Fleksibilitet er også viktig når man er ute etter et lån, derfor samarbeider vi i Låneråd med pålitelige långivere som tilbyr gunstige betingelser, slik at du kan finne et lån som passer dine behov.

  • Kostnadsfritt & uforpliktende
  • Én søknad – 18 banker
Lånebeløp
Nedbetalingstid
Est. terminbeløp*
211 kr
Ja Nei
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.
Nedbetalingstiden er 1 til 20 år. Maks 5 år dersom du ikke refinansierer. Nominell rente varierer fra minimum 6.9% til maksimum 23.4%. Effektiv rente varierer fra minimum 8.19% til maksimum 26.23%.

*Eks: Nominell rente 11.9%, effektiv rente 12.83 %, lånebeløp kr 430 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 145 354, totalt kr 575 354. Etableringsgebyr varierer fra 0,- til 1990,-. Alle bankene opererer med individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.

Løpetid min. 1 år – maks. 20 år. Effektiv rente 8.19% - 26.23%.

Jeg samtykker til at Axo Finans kan behandle mine/våre personopplysninger som beskrevet her.

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Fordelene med bobil- og campingvognlån via Låneråd

Vi i Låneråd har gjort forarbeidet for deg, slik at du enkelt kan realisere ditt mobile hjem på hjul.

  • Fleksible lånebetingelser: Vi tilpasser lånevilkårene til din økonomi for å gjøre nedbetalingsprosessen mer overkommelig.
  • Online søknadsprosess: På denne måten får du muligheten til å få svar på lånesøknaden din uten å først måtte besøke banken.

Mange nordmenn drømmer om friheten til å utforske landets naturskjønne fjell, livlige storbyer og vakre strandlinjer med sin egen bobil eller campingvogn. Om du har andre ferieplaner til sommeren er det også mulig å sjekke ut mulighetene til et ferielån.

Det beste med en bobil eller campingvogn er at du kan reise hele året. Mange nye bobiler på markedet er godt tilpasset Norges kalde vinternetter som kan bidra til en unik opplevelse under stjernene i Norges vakre villmark, eller kanskje du har planer om storbyferie eller Europatur? Bare fantasien setter grenser.

Viktige kriterier for å sikre gunstige lånevilkår

For å sikre deg de beste lånebetingelsene, er det viktig å være oppmerksom på de vanlige kriteriene før du starter søknadsprosessen. Disse inkluderer:

  • Alderskrav: De fleste långivere krever at lånesøkere er over 18 år, selv om noen banker kan ha høyere aldersgrenser.
  • Betalingsevne: Det er viktig å ha midler til å betjene lånet, enten gjennom fast inntekt eller egenkapital.
  • Betalingshistorikk: Du har ingen betalingsanmerkninger eller inkassosaker.

Dette er de primære kriteriene som de fleste banker legger vekt på. Ved å følge vårt søknadsskjema, gir du bankene nødvendig informasjon om din økonomiske situasjon, noe som øker sjansen for rask respons og en raskere avklaring angående lånets innvilgelse.

Frihet på hjul

Interessen for bobil- og campingvognferier har økt blant nordmenn de siste årene, drevet av en voksende entusiasme for friheten og fleksibiliteten som denne typen reiser tilbyr. Med Norges fantastiske landskap og rike muligheter for naturopplevelser, er det ikke rart at stadig flere velger å investere i et mobilt hjem. Bobiler og campingvogner gjør det enkelt å utforske varierte destinasjoner uten stresset med å booke overnatting på forhånd, og man kan nyte komforten av å ha sine egne ting tilgjengelig uansett hvor reisen går.

Denne trenden reflekterer også en kulturell forskyvning mot en mer selvstendig og naturorientert ferie eller reiseopplevelse. Nordmenn verdsetter friheten til å kunne reise på impuls, oppdage mindre kjente steder og tilbringe kvalitetstid med familie og venner i eget tempo. Bobil- og campingvognlivet tilbyr nettopp dette, og tilrettelegger for både korte helgeturer og lengre ferier etter eget behov.

Økonomisk sett er også bobil- og campingvognferier en attraktiv løsning for mange. Selv om det krever en viss investering, kan det over tid være en mer kostnadseffektiv måte å feriere på. Ved å redusere utgifter til hoteller og spisesteder, kombinert med muligheten til å tilberede egne måltider, gir det en frihet og en økonomisk fordel som appellerer til mange. Denne økonomiske effektiviteten sammen med ønsket om fleksible og komfortable ferieopplevelser fortsetter å drive populariteten til bobil- og campingvognferier i Norge.

Hvis du også drømmer om et eventyr på veien, sjekk ut våre attraktive caravanlån og se hvordan vi kan hjelpe deg med å gjøre drømmen til virkelighet.

Vi sammenligner disse 18 bankene for deg

Hånd som får utbetalt lån

11 424

Antall søknader behandlet forrige måned