Velkommen til Låneråd – din guide til Blancolån

Er du på utkikk etter økonomisk fleksibilitet uten å måtte stille eiendeler som sikkerhet? Da er Blancolån løsningen du har lett etter. På Låneråd en del av Axo Finans gir vi deg råd og veiledning om Blancolån, slik at du kan ta informerte beslutninger om din økonomi.

  • Kostnadsfritt & uforpliktende
  • 1 søknad – 18 banker
Lånebeløp
Nedbetalingstid
Est. terminbeløp*
211 kr
Ja Nei
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.
Nedbetalingstiden er 1 til 20 år. Maks 5 år dersom du ikke refinansierer. Nominell rente varierer fra minimum 6.9% til maksimum 23.4%. Effektiv rente varierer fra minimum 8.19% til maksimum 26.23%.

*Eks: Nominell rente 11.9%, effektiv rente 12.83 %, lånebeløp kr 430 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 145 354, totalt kr 575 354. Etableringsgebyr varierer fra 0,- til 1990,-. Alle bankene opererer med individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.

Løpetid min. 1 år – maks. 20 år. Effektiv rente 8.19% - 26.23%.

Jeg samtykker til at Axo Finans kan behandle mine/våre personopplysninger som beskrevet her.

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Hva er Blancolån?

Blancolån, også kjent som forbrukslån uten sikkerhet, er en finansieringsløsning som gir deg muligheten til å låne penger uten å binde verdifulle eiendeler som bolig eller bil. Dette betyr at du kan bruke lånet til akkurat det du trenger det til, enten det er uforutsette utgifter, en drømmeferie, eller en etterlengtet oppussing.

På Låneråd forklarer vi hvordan Blancolån fungerer, hva du bør være oppmerksom på når du søker om et slikt lån, og hvordan du kan sammenligne ulike tilbud for å finne det som passer best for din økonomi.

Hvorfor Velge Blancolån?

Blancolån gir deg friheten til å realisere dine økonomiske mål uten strenge begrensninger. Du har full kontroll over pengene og kan bruke dem slik du vil. Det er også god måte å få tilgang til ekstra kapital på, uten at du må sette verdifulle eiendeler på spill.

Låneråd – din partner for Blancolån

På Låneråd er vår misjon å hjelpe deg med å ta smarte økonomiske valg. Vi gir deg innsiktsfulle info om Blancolån, sammenligner lånetilbud fra ulike långivere.

Utforsk våre ressurser, få hjelp til å forstå renter og betingelser, og lær hvordan du kan bruke Blancolån. Vi er her for å veilede deg gjennom Blancolån-prosessen.

Lånoversikt

Før du setter i gang med å sende inn en søknad om lån, er det viktig at du er:

  • 18 år eller eldre
  • Fast ansatt eller har andre midler for å betjene lånet
  • Uten betalingsanmerkninger

Dette er de viktigste kriteriene hos de fleste banker, og videre trenger du kun å følge vårt enkle søknadsskjema som gir bankene de viktigste detaljene om din økonomiske situasjon. Da sørger du for bedre respons, og en raskere avklaring på om du får innvilget lån eller ikke.

Vi sammenligner disse 18 bankene for deg

Hånd som får utbetalt lån

11 424

Antall søknader behandlet forrige måned